MACRON E TERMINAT, INDIFERENT DE REZULTATUL DE AZI! GLOBALIȘTII MERG LA GUNOIUL ISTORIEI!

Macron, ca toți globaliștii, sunt disperați și se dau pe față cu fiecare zi care trece. Metode demențiale și imbecile, cu care cred că pot minți populațiile la nesfârșit, aduse în sapă de lemn.
Iată, după ce a luat o bătaie soră cu moartea la europarlamentare, Adunarea Natională a lui Marine Le Pen având un scor dublu, cretinul a dizolvat parlamentul și a declanșat anticipatele, ca să ia o bătaie și mai mare! Bineînțelesc, ca toți globaliștii și slugile lor, nu putea recunoaște votul popular, așa că, pentru turul de astăzi, s-a aliat cu extrema stângă (comuniștii și ai lui Melenchon) împotriva lui RN al lui Le Pen și Bardella. A ajuns până acolo încât să-și retragă din candidați pentru a da votul comuniștilor.
În buna tradiție sorosistă, a scos în stradă trompetele, că vine extrema dreaptă la putere. L-au pus și pe multimilionarul fotbalist Mbappe, că e negru, să zică și el nu știu ce...
Toată presa din România, deși știe prea bine că nu este așa, zice și ea că partidul lui Le Pen este extrema dreaptă, cu analiștii moștenitorii lui Brucan. Vai e voi dac-ar fi extrema dreaptă! Voi sunteți extrema dreaptă și stângă, mințiți și instigați populația pe bani grei!
Orice-ar fi, mișcarea națională a lui Marine Le Pen câștigă. Dacă nu reușește să facă majoritatea, poate e mai bine pentru alegerile care urmează. Macron e terminat. Din două, una: ori va avea un premier de la RN, Jordan Bardella, ori unul de la comuniști și stângiștii extremi care-i vor mânca zilele. Alooooo, Liicene, cum ziceai, că Macron semănă cu Napoleon? Tu pe unde te mai ascunzi? Vezi că s-au trezi francezii, noi, înaintea lor!
Vive la France!